Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за чистенето на дюзи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    вът вът дъг търрр дъънн (тука запалва) дзън дзън дзън (тука са малко по метални тактове) дъгър дъгър дъгър дъгър дъгър (тука са си нормалните тактове на дизела)
    Хахххххх
    До колкото разбрах от описанието не са ти проблем дюзите, а акумулатора...Щом толкова върти докато запали
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Хахххххх
      До колкото разбрах от описанието не са ти проблем дюзите, а акумулатора...Щом толкова върти докато запали
      не е бе. нов е. ши видим утре в боша

Comment

вът вът дъг търрр дъънн (тука запалва) дзън дзън дзън (тука са малко по метални тактове) дъгър дъгър дъгър дъгър дъгър (тука са си нормалните тактове на дизела)
        Колеги,незабравайте,че навън сутрин или вечер вече не е 20-25 градуса!!!
        Маслото е гъсто и е нормално да почукват клапаните!!!
        Дюзите също са по шумни при старта!!!
        Мотора не е с хидравлични клапани!!!
        А и не по-маловажно е, че не си знаем реалните километри!!!

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:34 ----------

не е бе. нов е. ши видим утре в боша
        Нов е но колко Ампера???
        Има значчение.
        Жоро 147 1.9 JTD

Comment

74 ампера. за малоумен ли ме имаш че незнам къф акумулатор да си купа?

Comment

След като колегата е решил да си направи профилактика на дюзите,няма да е никак лошо и излишно.
            Също така,не е нужно да си налагаме мненията натрапчиво,че колата е с някакъв проблем.След като си ги почисти и види тогава,че има проблем,може да отиде на диагностика.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
              След като колегата е решил да си направи профилактика на дюзите,няма да е никак лошо и излишно.
              Също така,не е нужно да си налагаме мненията натрапчиво,че колата е с някакъв проблем.След като си ги почисти и види тогава,че има проблем,може да отиде на диагностика.
              Колегата е абсулютно прав!

Comment

евала на двама ви. вие сте най големите пичове дет може да се говори с вас като хора в форума.
                се не остава време да ида в боша в пловдив. аз се обадих там да питам кво е що е. момчето там ме пита кви са дюзите. с една пружина ли и там още някакви работи, но аз незнам и ми каза да ида на място да видят и да кажат как трябва да се постъпи. изглежда си разбират много от работата. ще гледам тази седмица да ида. тамън утре зимам заплатата

Comment

евала на двама ви. вие сте най големите пичове дет може да се говори с вас като хора в форума.
                  се не остава време да ида в боша в пловдив. аз се обадих там да питам кво е що е. момчето там ме пита кви са дюзите. с една пружина ли и там още някакви работи, но аз незнам и ми каза да ида на място да видят и да кажат как трябва да се постъпи. изглежда си разбират много от работата. ще гледам тази седмица да ида. тамън утре зимам заплатата
                  Те Сименс като на френските,не се рециклират.Иначе твоите са Бош.Мисля че това е имал в предвид майстора.
                  Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                  Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
                  X